Gheorghe Dincă, schimbat total de când a fost transferat la Penitenciarul Jilava! Informații de ultimă oră despre criminalul din Caracal

09.10.2019, 15:19
Gheorghe Dincă, schimbat total de când a fost transferat la Penitenciarul Jilava! Informații de ultimă oră despre criminalul din Caracal
Fiul lui Gheorghe Dincă, violent la ieșirea din sediul CNA! A sărit să bată jurnaliștii și le-a spart camerele

Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul disparițiilor din Caracal, a fost transferat din arestul IPJ Olt în arestul Capitalei, ca în cele din urmă să ajungă încarcerat la Penitenciarul Jilava.

Gheorghe Dincă, schimbat total de când a fost transferat la Penitenciarul Jilava!

Cercetările anchetatorilor în casa groazei din Caracal s-au încheiat, iar bărbatul de 66 de ani a fost prezent zilnic la reconstituirile din locuința sa, acolo unde a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

De când a fost mutat la Penitenciar, Dincă e total schimbat. Abia dacă vorbește și refuză să iasă din celulă.

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, au spus surse din cadrul anchetei, pentru Adevărul.ro.

De asemenea, criminalul din Caracal a fost supus unei expertize din partea specialiștilor FBI, după ce procurorii DIICOT le-au cerut sprijinul. Se pare că Gheorghe Dincă avea discernământ în momentul în care a răpit-o și ucis-o pe Alexandra Măceșanu, notează România Tv.

Mai mult de atât, experţii FBI vor încerca să scoată ADN-ul din rămăşiţele umane de lizieră despre care Dincă susţine că ar aparţine Luizei Melencu.

Sursa: Adevărul.ro

citește și...