Gheorghe Dincă s-a dat de gol! Unde ar fi dus-o pe Alexandra Măceşanu

19.08.2019, 13:44

Noi informaţii şocante continuă să iasă la iveală în cazul lui Gheorghe Dincă! Dan Antonescu, expert criminolog, a vorbit despre faptele bărbatului de 66 de ani şi nu crede că acesta a omorât-o pe Alexandra Măceşanu, mai ales că trupul fetei încă nu a fost găsit.

Gheorghe Dincă s-a dat de gol!? Unde ar fi dus-o pe Alexandra Măceşanu

Dan Antonescu susţine că adolescenta de 15 ani a fost ‘livrată’ de Dincă unei reţelele de traficanţi de carne vie. În schimb, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Dincă, iar trupul i l-ar fi ars.

‘Il suspicionez ca fiind unealta unor oameni care se ocupa cu traficul de persoane. De ce spun asta: el indeplineste niste conditii foarte greu de gasit la alte persoane. Omul acesta are probleme psihice – are 8 sau 10 internari, e adevarat nu peste niste afectiuni extraordinar de grave.

Ma intreb eu: medicul care l-a internat si l-a tratat a anuntat cumva Politia ca are sub tratament un bolnav cu probleme psihice si ca acel bolnav are permis de conducere? Nu! Era absolut obligat sa o faca.

Cine are la indemana un astfel de om, cu un intelect nu foarte dezvoltat, cu niste fixatii de ordin psihiatric, care poseda permis de conducere. Atunci cand faci taximetrie intr-o zona ca asta foarte mica nu se poate sa nu ai sprijinul cumva, umbrela cuiva tinuta deasupra. Cineva l-a acoperit’, a spus Dan Antonescu la Antena3.

‘De ce te preocupi de asa ceva daca ai de gand sa o omori? E clar ca nu acesta era scopul. Ea trebuia ‘livrata’ la parametrii corespunzatori’, a mai adăugat Dan Andronescu.

citește și...