Gheorghe Dincă, pretenţii uriaşe în arest! A cerut acces la televizor şi ziare. ‘Adună informații, fără însă să le discute cu cineva’

24.08.2019, 13:49

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, are pretenţii uriaşe în arest. Vrea să ştie tot ce se scrie despre el şi dispariţiile Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă, pretenţii uriaşe în arest! A cerut acces la televizor şi ziare. ‘Adună informații, fără însă să le discute cu cineva’

Conform Libertatea, Gheorghe Dincă a cerut acces la televizor şi ziare, din arestul Poliției Slatina. Astfel, el urmăreşte tot ce se întâmplă în cazul lui.

Deşi susţine că a comis crimele, el nu prea comunică cu procurorii DIICOT. În schimb, este preocupat să vadă emisiunile de la tv, în care se discută despre cele două tinere dispărute. Arestații au dreptul la televizor și la ziar.

‘Cât permite programul arestului, Dincă stă la televizor și urmărește fiecare emisiune, fiecare știre, fiecare dezbatere care are legătură cu cazul Caracal în care e cercetat. 

E dreptul lui, ca al tuturor arestaților și condamnaților, să primească acces la surse media de informare’, au dezvăluit surse judiciare.

Anchetatorii continuă să percheziţioneze casa groazei a lui Gheorghe Dincă. Mandatul de percheziție emis anterior și valabil până duminică, 25 august ,a fost prelungit până la sfârșitul lunii

Urmele biologice, precum fragmente osoase, sânge și hainele prelevate din locuința lui Dincă au fost trimise la Institutul Național de Medicină Legală și la Institutul Național de Criminalistică al Poliției Române pentru a fi studiate.

citește și...