Gheorghe Dincă i-a șocat pe deținuții de la Jilava! ‘Vorbește întruna despre…’

22.10.2019, 15:55
Gheorghe Dincă i-a șocat pe deținuții de la Jilava! 'Vorbește întruna despre...'
Gheorghe Dincă i-a șocat pe deținuții de la Jilava! 'Vorbește întruna despre...'

Gheorghe Dincă, suspectul principal al disparițiilor din Caracal, continuă să șocheze. Bărbatul de 66 de ani a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. De când a fost reținut, Dincă are un comportament ciudat față de anchetatori.

Gheorghe Dincă i-a șocat pe deținuții de la Jilava! ‘Vorbește întruna despre…’

La început, Gheorghe Dincă a fost închis la IPJ Olt, însă oamenii legii au declarat că acesta se credea o persoană importantă și avea tot felul de pretenții.

‘Omul era obișnuit să iasă în fiecare zi de după gratii și să meargă cu anchetatorii la casa lui din Caracal, acolo unde se efectuau cercetări și reconstituiri. De aceea, avea senzația că este și un tip important și se prezenta ca atare în arest, cu tot felul de pretenții și un ton nu tocmai potrivit’, au dezvăluit surse din anchetă pentru știrilekanald.

Din octombrie, bărbatul a fost transferat la Penitenciarul Jilava, dar a continuat să îi șocheze pe toți cei care au intrat în contact cu el. Se pare că Gheorghe Dincă este acum un om temător și cu frică de Dumnezeu. Ba chiar a cerut un preot pentru a i se putea confesa.

‘Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos’, susțin surse din cadrul anchetei, conform Adevărul.

‘Gheorghe Dincă vorbește despre Dumnezeu în închisoare și nu doar din când în când, ci întruna, semn că pare resemnat cu ce i se întâmplă și doar un ajutor divin îl poate salva. De altfel, a cerut și un preot, pentru a se confesa, mai mult are și o Biblie în celulă’. 

Gheorghe Dincă a povestit cu seninătate cum le-ar fi răpit și ucis pe Luiza și pe Alexandra și părea că nu are remușcări.

citește și...