Gheorghe Dincă a răbufnit și a urlat la anchetatori: „Nu mă mai obosiți și nu mă mai stresați”

07.08.2019, 15:07
Gheorghe Dincă a răbufnit și a urlat la anchetatori: „Nu mă mai obosiți și nu mă mai stresați”
Gheorghe Dincă a țipat la audieri

Încă o zi de cercetări la Caracal, acolo unde procurorii DIICOT și criminaliștii continuă perchezițiile la domiciliul suspectului și în alte zone.

După ca Dincă le-a indicat ieri anchetatorilor locul unde ar fi ascuns oasele unei alte victime a sa, aceștia au găsit oseminte, care au fost trimise la expertiză.

Potrivit Kanal D, care citează surse din interiorul anchetei, ieri suspectul a răbufnit și a urlat la anchetatori. Mai mult decât atât, tonul pe care le-a vorbit a fost ridicat și mecanicul auto de 66 ani părea să îi certe, de-a dreptul, pe oamenii legii.

„Era noapte, în fața mea era o întindere mare de apă. Se vedeau luminile unui oraș mare în depărtare, nu mai țin minte, Corabia sau Turnu Măgurele, era întuneric beznă. Nu mai țin minte unde am făcut stânga, unde am făcut dreapta. Am ocolit localitățile și am mers numai pe câmp, de teamă să nu ma oprească poliția la vreun control în trafic. Nu mă mai întrebați, eu am recunoscut fapta și nu mă mai obosiți, mă stresați și mă plimbați, atâta vreme cât eu am recunoscut”, ar fi zis, pe un ton ridicat, Gheorghe Dincă la audierile de ieri.

Foto: Inquam Photos

citește și...