Gheorghe Dincă a povestit cum a ucis-o pe Alexandra! Suspectul susține că a resuscitat-o

20.08.2019, 12:48
Gheorghe Dincă a povestit cum a ucis-o pe Alexandra! Suspectul susține că a resuscitat-o
Gheorghe Dincă susține că a resuscitat-o pe Alexandra

Alexandru Bogdan, primul avocat din oficiu pe care l-a avut Gheorghe Dincă, a dezvăluit ce le-a spus suspectul de la Caracal anchetatorilor referitor la uciderea Alexandrei Măceșanu. 

Invitat la emisiunea „Marius Tucă Show”, fostul avocat al lui Dincă a făcut declarații uluitoare. Acesta a spus că suspectul a povestit în fața investigatorilor cum a decurs ziua în care a omorât-o pe Alexandra. 

„A oprit mașina, a lovit-o”

„A declarat că în timp ce circula cu mașina personală, i-a făcut semn să oprească, Alexandra i-a făcut semn să o ia cu mașina de la Dobrosloveni la Caracal și a efectuat acest transport, a avut niște discuții în mașină în care inculpatul a încercat să se apropie de Alexandra, a tras niște apropo-uri, a avut discuții referitoare la raporturi sexuale. Nu au fost discuții directe, ci niște apropo-uri în acest sens și i s-au oferit și niște sume de bani și ea a refuzat. A oprit mașina, a lovit-o, s-a dat jos, a urcat în spate, a lovit-o, a avut momente de inconștiență. Ce pot să vă spun e că a rămas sprijinită cu capul de bancheta de față și el a revenit la volan și s-a dus acasă. Noaptea a rămas acolo, toată noaptea”, a dezvăluit Bogdan.

„Spune că a încercat mai multe manevre de resuscitare”

Avocatul a vorbit și despre momentul în care Dincă a ucis-o pe Alexandra și ce l-a determinat să facă gestul reprobabil: „A venit, a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână, moment în care dânsul s-a înfuriat și a lovit-o. A lovit-o, o singură lovitură declară că a aplicat și, în urma loviturii, a căzut cu capul de podea și, în acel moment, a urmat o perioadă de agonie. Dânsul spune că a încercat mai multe manevre de resuscitare care nu au reușit și a constatat decesul și a declarat că a decis să o incinereze în butoiul din curte. De la ora 2 până seara la 8, cam 6-7 ore (ar fi durat incinerarea -n.r.)”.

 

citește și...