Gheorghe Dincă a plâns atunci când anchetatorii i-au tăiat prunii din curte!

27.10.2019, 17:35
Gheorghe Dincă a plâns atunci când anchetatorii i-au tăiat prunii din curte!
Gheorghe Dincă a plâns atunci când anchetatorii i-au tăiat prunii din curte!

Gheorghe Dincă a plâns atunci când anchetatorii i-au tăiat prunii din curte. În plus, suspectul de la Caracal are multe alte nemulțumiri vizavi de autorități.

Suspectul principal în cazul disparițiilor de la Caracal a avut o reacție cu totul neașteptată atunci când anchetatorii au extins perchezițiile locuinței sale.

Gheorghe Dincă a plâns atunci când anchetatorii i-au tăiat prunii

După ce a observat că oamenii legii i-au tăiat prunii din curte, Dincă a izbucnit în plâns, scrie Antena 3. Mai mult decât atât, bărbatul are mai multe nemulțumiri de când se află după gratii. Dincă spune că mănâncă mâncare proastă, iar în urmă cu două luni a susținut că a fost bătut în detenție. 

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, au declarat surse din anchetă pentru Adevărul. 

„Gheorghe Dincă vorbește despre Dumnezeu în închisoare și nu doar din când în când, ci întruna, semn că pare resemnat cu ce i se întâmplă și doar un ajutor divin îl poate salva. De altfel, a cerut și un preot, pentru a se confesa, mai mult, are și o Biblie în celulă”, au mai spus sursele citate. 

citește și...