Gheorghe Dincă a mărturisit de ce le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra! 

08.10.2019, 14:03
Gheorghe Dincă a mărturisit de ce le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra! 
Gheorghe Dincă a mărturisit cum le-a ucis pe cele două fete Foto: Inquam Photos

Gheorghe Dincă a mărturisit, pe parcursul expertizei psihiatrice, de ce le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. Totodată, numeroase detalii îngrozitoare despre viața suspectului au ieșit la iveală. 

Gheorghe Dincă a fost ieri scos din arestul IPJ Olt și transportat la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Suspectul de crime le-a mărturisit specialiștilor de ce le-a ucis pe cele două adolescente și a povestit episoade șocante din viața sa. 

Gheorghe Dincă apela des la prostituate

Potrivit unor surse din anchetă, citate de Spynews, Dincă susține că avea probleme psihice încă din copilărie, atunci când tatăl său s-a spânzurat. „Monstrul din Caracal” a mărturisit că izbucnea dintr-o dată în plâns, apoi râdea în hohote, așa că cei din familie l-au dus la psihiatrie, unde a fost internat de urgență. 

Gheorghe Dincă a povestit că după ce și-a făcut o familie, însă s-a destrămat, a apelat la serviciile prostituatelor, pe care le aducea chiar în „Casa Groazei”. 

„Monstrul din Caracal” le-a ucis cu o lovitură de pumn pe Luiza și Alexandra

Suspectul susține în continuare că le-a ucis pe cele două fete și a precizat că acestea ar fi acceptat să întrețină relații intime cu el, contracost. Bărbatul a spus că Luiza a râs de el pentru că este gras și bătrân, așa că a lovit-o cu pumnul și a murit pe loc. În ceea ce o privește pe Alexandra, Dincă a povestit că, după ce fata a acceptat să întrețină relații intime cu el pentru 50 de lei, a dus-o la casa lui, unde a legat-o ca să nu fugă. Regretul suspectului este că i-a lăsat „sfoara prea lungă” și că fata a sunat la 112. La un moment dat, Alexandra i-ar fi spus că pleacă acasă, iar Dincă s-a enervat și a lovit-o fatal cu pumnul, la fel ca pe Luiza. 

„Monstrul din Caracal” a dezvăluit că ambele crime au avut loc în dormitor, iar medicii au ajuns la concluzia că lui Dincă i se pare firesc să ucidă, iar singurul regret pe care îl are este că a fost prins. 

Foto: Inquam Photos

citește și...