Gheorghe Dincă a detaliat pas cu pas cum le-a ucis pe Alexandra și Luiza! Tinerele au trecut prin chinuri groaznice

15.12.2019, 13:38
Gheorghe Dincă a detaliat pas cu pas cum le-a ucis pe Alexandra și Luiza! Tinerele au trecut prin chinuri groaznice
Gheorghe Dincă a detaliat pas cu pas cum le-a ucis pe Alexandra și Luiza! 

Au trecut șase luni de când Gheorghe Dincă a ajuns pe mâinile anchetatorilor! Abia acum, însă, criminalul s-a decis să vorbească despre moartea celor două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a detaliat pas cu pas cum le-a ucis pe Alexandra și Luiza!

Bărbatul de 66 de ani a început să dea explicații cu privire la cele două crime, scrie Digi24.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a răpit pe cele două fete pentru a-și satisface nevoile sexuale. Explicațiile acestuia sunt șocante și greu de redat.

Luiza Melencu a fost cea mai chinuită. Adolescenta de 18 ani a fost abuzată chiar și de vecinul lui Dincă, în timp ce era imobilizată. Gheorghe Dincă a explicat că a legat-o cu o curea și a lovit-o peste față.

‘În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheroghe, prin constrângere, au violat-o pe tânăra lipsită de libertate’, a explicat Georgiana Hosu, procuror șef interimar DIICOT.

Luiza Melencu a murit după 4 zile de chin. Speriat că a găsit-o moartă în casă, Dincă a băgat-o în butoi, pentru incinerare.

‘Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind’, a adăugat criminalul din Caracal.

A doua zi, după ce Luiza a murit, Dincă i-a aruncat cenușa și osemintele calcinate la marginea unei păduri.

La fel de chinuită a fost și Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită în luna iulie a acestui an.

‘Am legat-o la picioare cu o ață, dar am luat și un lanț și sârmă și am legat-o din nou cu lanțul de picioare lăsând între 50 de centimetri după care am legat lanțul de patul metalic. Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment – dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o’, a mai spus bărbatul de 66 de ani.

Apoi a cumpărat o cartelă telefonic, de pe care o apelează pe mama Alexandrei și se recomandă ca ginerele ei.

‘Am mers la butoi și am așezat scândurele deasupra sitei, am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieșit pe ușă, am luat-o la umăr cu picioarele în față. Ajungând la butoi, am băgat-o. Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc’. 

Gheorghe Dincă a fost reținut pe 26 iulie.

citește și...