Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească înainte de Crăciun

24.12.2019, 15:41
Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească înainte de Crăciun
Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească înainte de Crăciun

Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească înainte de Crăciun. Bărbatul a avut și o altă solicitare, care nu i-a fost aprobată de conducerea penitenciarului.

Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească

Suspectul principal al crimelor de la Caracal a dorit să se spovedească și a solicitat oficial acest lucru. Cererea i-a fost aprobată, iar un preot al Ministerului de Interne a mers în Arestul Central al Capitalei.

Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă a început să citească mai multe cărți religioase și de aceea ar fi cerut să spovedească, scrie Antena 3.

Mai mult, suspectul de la Caracal a cerut și un fotograf special pentru o sesiune foto. Pozele urmau să ajungă la familia sa, însă cererea i-a fost refuzată.

„Dosarul se află într-adevăr pe finalizare cu rechizitoriul, în urmă cu câteva zile au sosit de la FBI toate documentele. Așa cum s-a mai spus nu s-a putut extrage un ADN mitocondrial sau un ADN nuclear, din cauză că era mult prea avansată starea de deteriorare a oaselor de la lizieră. Însă, asta nu înseamnă că rechizotoriul nu va fi finalizat și că Dincă nu va fi trimis în judecată, pentru că există o grămadă de probe care coroborate pot susține și uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu la Antena 3.

Foto: Inquam Photos

citește și...