Gestul făcut de soțul Andei Adam după ce s-a zvonit că s-au separat

10.05.2020, 12:55
Gestul făcut de soțul Andei Adam după ce s-a zvonit că s-au separat
Gestul făcut de soțul Andei Adam după ce s-a zvonit că s-au separat

Soțul Andei Adam a făcut un gest care punbe capăt zvonurilor conform cărora între el și partenera lui de viață ar fi neînțelegeri și că ar fi la un pas de separare.

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. Vedeta a avut o relație de lungă durată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav. Din anul 205, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei, împreună cu care are o fetiță, Evelin.

În ultimele zile, s-a zvonit că Anda Adam ar divorța de soțul ei, asta după ce artista nu a mai postat nicio poză cu acesta, ba mai mult, Anda Adam ar fi renunțat să mai poarte verighetă.

Însă, partenerul de viață al artistei a făcut un gest care pune capăt speculațiilor.  Sorin Andrei a postat o fotografie în care apare alături de Anda, iar la descriere a scris „Buburuza mea”, semn că între cei doi totul mearge bine.

 

Invitată în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Anda Adam a ținut să clarifice zvonurile: ”Întotdeauna am fost un om care și-a asumat lucruri și care nu s-a ascuns. Atunci când eu o să pun pe rețelele mele sociale că am făcut asta (nr. am divorțat) atunci chiar am făcut-o. Deci, eu când voi pune pe rețelele mele de socializare ”Noi din momentul ăsta am luat decizia că e mai bine așa și divorțăm” atunci să credeți”.

 

citește și...