George Burcea, reacție virulentă la adresa Andreei Bălan în ziua de Paște. Ce a putut să spună despre fosta parteneră de viață!

20.04.2020, 10:22
George Burcea, reacție virulentă la adresa Andreei Bălan în ziua de Paște. Ce a putut să spună despre fosta parteneră de viață!

Actorul George Burcea a lansat un atac dur la adresa fostei sale partenere de viață, cântăreața Andreea Bălan, împreună cu care are două fetițe.

George Burcea a avut o reacție virulentă, chiar în ziua de Paște, la adresa celei care i-a fost soție.


Potrivit cancan.ro, George Burcea a descoperit că nu mai are acces la contul oficial de Instagram al Ellei, fiica lui cea mare din mariajul cu Andreea Bălan.

Enervat la culme, George Burcea a răbufnit în public. El a făcut publice trei imagini pe care a scris tot atâtea mesaje, cu atac direct la Andreea Bălan.

“Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmm, interesant, nu?”, a fost primul mesaj al actorului.

“Când c…. fostei soții sunt mai mari decât interesul familiei, te blochezi în net. Bravooo”, a mai afirmat el.

“Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV… care-și dau duhul pentru familie… care jură că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte :)) Paște fericit”, mai mai notat George Burcea pe Instagram Stories.


Ulterior, Andreea Bălan i-a dat replica fostului soț:

”Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai hshare și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”.