George Burcea, fostul partener al Andreei Bălan, își vizitează fiicele, dar nu contribuie financiar

02.04.2020, 14:38
George Burcea, fostul partener al Andreei Bălan,  își vizitează fiicele, dar nu contribuie financiar
George Burcea, fostul partener al Andreei Bălan, își vizitează fiicele, dar nu contribuie financiar

Actorul George Burcea își vizitează cele două fete pe care le are cu cântăreața Andreea Bălan, însă nu contribuie deloc financiar la creșterea acestora.

George Burcea și Andreea Bălan au două fetițe împreună. După ce cei do au anunțat că se separă. micuțele au rămas în grija artistei.

Potrivit spynews.ro, George Burcea își vizitează fiicele în fiecare săptămână. Însă, acesta nu contribuie financiar pentru nevoile micuțelor.

Mesajul cu subînțeles transmis de Andreea Bălan în mediul online

Pe contul său de pe o rețea de socalizare, Andreea Bălan a transmis un mesaj cu subînțeles, în care vorbește despre cât de greu este pentru o persoană care a avut traume în copilărie să aibă repere în ceea ce privește o relație de cuplu.

”Fericirea și iubirea se învață în copilărie atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur.

De la părintele de același sex cu tine, ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la părintele de sex opus, iubirea față de un partener.

Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămând, rătăcit prin viață, care va caută mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești”, a scris vedeta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Fericirea si iubirea se invata in copilarie atunci cand esti iubit de catre parintii tai. Daca nu ai parte de iubire cand esti mic, mai tarziu in viata nu vei sti sa fii fericit, nu vei sti sa iubesti si sa accepti iubirea celor din jur. De la parintele de acelasi sex cu tine, ar trebui sa inveti iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea fata de un partener. Un copil lipsit de mangaieri, aprecieri, blandete si iubire, va deveni un adult flamand, ratacit prin viata, care va cauta mereu ceea ce nu a avut cand era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situatii, va lua decizii nepotrivite vietii sale, va sabota si va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletesti.

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

citește și...