Geanina Ilieș și-a vândut clinica de remodelare corporală înainte de pandemie

11.06.2020, 16:47
Geanina Ilieș și-a vândut clinica de remodelare corporală înainte de pandemie
Geanina Ilieș și-a vândut clinica de remodelare corporală înainte de pandemie

Geanina Ilies a vorbit despre afacerile pe care le are. Aceasta a mărturisit că și-a vândutr clinica de remodelare corporală cu câteva luni înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii ”Gospodar fără pereche”, de la Pro TV, a avut o clinică de remodelare corporală. Însă, în luna ianuarie a acestui an, vedeta a decis să renunțe la ea și a vândut-o. A rămas cu o altă afacere, cu salonul de bronzat pe care îl deține.

”Eu nu am anticipat toată nebunia asta, dar în luna ianuarie, după Sărbători, am decis să vând clinica de remodelare corporală, pentru că nu mai aveam timp să mă ocup de ea.

Eram obișnuită cu businessul cu studioul de bronzat, așa că am oprit câteva servicii și le-am mutat într-o singură locație cu mai puține cheltuieli. Chiar am fost norocoasă”, a declarat vedeta pentru libertatea.ro.

“Pe timpul pandemiei mi-am dat seama că am avut foarte mare noroc. Cel puțin când am redeschis, mi-am dat seama că am mai puține griji…

…Am deschis de pe data de 15 mai, în toate condițiile impuse de autorități. Abia așteptam să redeschid pentru că sunt foarte mândră de salon”, a adăugat ea.

Pregătită să devină din nou mamă

Geanina Ilieș este mama unui băiat, Patrick, care are 13 ani, însă a afirmat că este pregătită să devină mamă pentru a doua oară.

Vedeta a declarat într-un interviu recent că își dorește să își mărească familia.

”Am fost și voi fi pregatită, oricând, pentru acest moment. Știu că sună ca un clișeu, dar Patrick pentru mine a fost cel mai frumos dar pe care l-am primit de-a lungul vieții. Și mai știu că sunt multe momente importante din viața mea, care mi-au dat un anumit sentiment de realizare și fericire, însă Patrick este mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată.

Este cel mai bun copil din lume pentru mine. Tocmai din acest motiv mă gândesc că, pentru noi, încă un copil ne-ar aduce o bucurie. Și sunt sigură că toate lucrurile vin la momentul potrivit”, a spus Geanina Ilieș.

citește și...