Geanina Ilieș, despre partenerul ei de viață. ”Îmi spune că sunt iubita lui perfectă”

11.01.2021, 12:07
Geanina Ilieș, despre partenerul ei de viață. ”Îmi spune că sunt iubita lui perfectă”
Geanina Ilieș, despre partenerul ei de viață. ”Îmi spune că sunt iubita lui perfectă”

Vedeta de televiziune Geanina Ilieș a dat detalii despre partenerul ei de viață. Acesta a vorbit și despre planurile de căsătorie.

Geanina Ilieș este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală și rar dă detalii despre viața sa sentimentală. Cu toate acestea, într-un interviu pentru revista Viva, Geanina Ilieș a vorbit despre bărbatul cu care are o relație și pe care îl ține departe de ochii curioșilor. ”El îmi spune că sunt „iubita lui perfectă””, a mărturisit Geanina Ilieș.

Vedeta de televiziune a vorbit și despre căsătoria cu ibitul ei. ”Despre căsătorie am vorbit amândoi. Când o să se întâmple, cu siguranță am să vă povestesc mult mai mult când va fi momentul”, a mai afirmat aceasta pentru sursa mai sus-mențuionată.

Geanina Ilieș a devenit mamă la 21 de ani

Geanina Ilieș a devenit mămică la numai 21 de ani. Vedeta are o relație extraordinară cu fiul ei, Patrick.

Geanina Ilieș a devenit mămică de tânără. Astăzi, fiul vedetei, Patrick, este un adolescent în vârstă de 13 ani. Prezentatoarea show-ului ”Gospodar fără pereche”, a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul ei la o emisiune TV.

”La 21 de ani l-am născut. Eram foarte micuță, însă mi-am dorit din tot sufletul un copil. Pentru că asta văzusem în familia mea, o familie mare, cu foarte mulți frați. Sunt singura fată între patru băieți… Între mine și fiul meu este o diferență de vârstă care pe mine m-a ajutat, dar în același timp am avut timp și să nu uit că și eu am fost copil. Ei tind să vorbească cu persoane de vârsta lor și mi-am asumat, oricum, că o să găsesc din ce în ce mai des ușa închisă la dormitor, și am vrut să-i respect această intimitate. Și mi se pare normal, a declarat Geanina Ilieș.

citește și...