Geanina Ilieș, apariție răvășitoare într-o rochie scurtă! Cum arată acum fosta concurentă de la „Ferma”

09.07.2019, 16:53

Timp de 15 ani, Geanina Ilieș a fost prezentă la pupitrul știrilor fără întrerupere, însă în prezent vedeta se concentrează asupra proiectelor sale de antreprenoriat. Bruneta și-a deschis un salon de remodelare estetică și a povestit că satisfacția pe care i-o dă administrarea propriei afaceri o ține deocamdată departe de televiziune. 

Brunetei îi priește viața de antreprenor

Recent, paparazzii au surprins-o pe Geanina într-o formă de zile mari. Bruneta mergea către salonul de înfrumusețare pe care îl deține, iar, după ce a ajuns și a parcat, a avut o scurtă conversație telefonică. Vedeta a ales să poarte o rochie scurtă, albă cu model, care îi punea în evidență atât silueta armonioasă, cât și bronzul intens. Se pare că viața de antreprenor într-adevăr îi priește, pentru că fosta prezentatoare de știri părea foarte relaxată. 

„Am vrut să fac o schimbare în viața mea, mi-am dorit o schimbare, am zis că pot să fac mai mult pentru mine. Sigur, m-a ajutat mult experiența aceasta în televiziune, am strâns multe idei și asta m-a ajutat foarte mult în ceea ce priveşte promovarea salonului, comunicarea cu clienții etc. Am avut curajul să fac o schimbare și am calculat totul foarte bine”, spunea Geanina Ilieș pentru Adevărul la finalul anului trecut. 

Are un băiat de 13 ani

Fosta prezentatoare TV a devenit mamă atunci când avea 21 de ani, iar atunci când fiul său, Patrick, avea patru ani, aceasta a divorțat. Cu toate că și-a crescut singură băiatul, Geanina nu s-a plâns niciodată și spune că are o relație extrem de apropiată cu acesta.

Anul acesta, Geanina a participat la „Ferma. Un nou început”. În cadrul emisiunii, nouă femei și nouă bărbați au fost duși într-o zonă izolată din munții României, în mijlocul iernii. Concurenții au fost supuși la multe provocări și a fost nevoie de mult curaj pentru a face față competiției. Fosta prezentatoare TV a povestit că experiența din emisiune a fost, probabil, cea mai mare provocare din viața sa. 

„A fost o provocare, poate cea mai mare din viața mea. A fost o nebunie în care un amalgam de gânduri și sentimente mi-au oferit șansa să trăiesc cea mai interesantă experiență de viaţă. Am cunoscut tipologii de oameni diferiți, de care m-am atașat, și nu am purtat ranchiună nimănui, indiferent de situații. A fost un joc, pe care l-am înțeles și pe care l-am tratat cu calm, cu maturitate, cu răbdare și îngăduință. Am trecut prin probe fizice mai mult decât intense prin care am învăţat că autodepașirea este cel mai bun drum pe care poți să-l urmezi pentru a scoate la lumină tot ce există mai bun în tine. Am învățat să mă bucur poate și mai mult de lucrurile simple în acea cocioabă din mijlocul pădurii și poate cel mai important în acest show a fost faptul că orice pierdere poate fi un câștig. A fost frumos, a fost greu, a fost cu lacrimi și întotdeauna va fi cu zâmbete”, spunea Geanina imediat după ce a părăsit showul TV.

A plecat în lacrimi de la „Ferma. Un nou început”

În ediția din 11 aprilie, Brigitte Năstase a fost trimisă la duel de Diana Belbiță și a ales-o drept adversară pe Geanina Ilieș, care a decis ca duelul să fie bazat pe probe de îndemânare. Din păcate, Geanina a pierdut duelul și a plecat din emisiune în lacrimi.

„Mi-este foarte greu, trebuie să plec. Nu mă aşteptam să plec aşa, nu ştiu ce să mai zic… Vă mulţumesc din tot sufletul pentru tot, pentru toată această experienţă. Mi-am făcut foarte mulţi prieteni aici, nu am avut niciun conflict cu nimeni. Îmi pare rău că plec, că-i las în urmă, dar sper să rămână uniţi până la sfârşit. A fost frumos, a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea, chiar dacă a fost grea. A fost un loc care m-a învăţat să preţuiesc şi să iubesc tot ce mi-a dat Dumnezeu. Au fost foarte multe clipe frumoase, nu regret absolut nimic din toată experienţa asta“, a spus vedeta atunci când a părăsit emisiunea.

 

citește și...