GALERIE FOTO | Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos, arată fabulos la 41 de ani

05.11.2019, 15:17
GALERIE FOTO | Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos, arată fabulos la 41 de ani
Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos, arată fabulos la 40 de ani

Pilar Rubio, soția fotbalistului Sergio Ramos, arată fabulos la 41 de ani. Bruneta a fost un fotomodel de succes ani întregi și a rămas cu aceeași siluetă și după ce a născut de trei ori.

Căpitanul echipei Real Madrid și al naționalei Spaniei, Sergio Ramos, are toate motivele din lume pentru a se mândri cu partenera sa de viață.

Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos, arată fabulos la 41 de ani

Pilar Rubio a devenit cunoscută pe plaiurile iberice de mulți ani, ca reporter și prezentator TV. În 2012, jurnalista a început o relație cu Sergio Ramos, care este mai tânăr cu opt ani decât ea. 

Cei doi au trei băieți, Sergio, de cinci ani, Marco, de patru ani, și Alejandro, care s-a născut primăvara trecută. În vara acestui an, cei doi și-au unit destinele, ceremonia având loc în Sevilla, orașul natal al fotbalistului. 

Căpitanul echipei Real Madrid a povestit, într-un interviu, cum a cunoscut-o pe Pilar: „Am visat-o de trei ori, ceea ce este puțin anormal. E-adevărat că o cunoșteam pentru că era prezentatoare TV, însă nu avem nimic în comun, ci dimpotrivă. Primul mesaj pe care i l-am scris a fost ca să sparg gheața, însă nu aveam mari așteptări să primesc un răspuns. Dar uite că trecerea timpului a avut efect benefic, iar de-acolo am ajuns să ne cunoaștem atât de bine”. 

 

citește și...