GALERIE FOTO | Lidia Buble își răsfață fanii cu imagini senzuale din destinații exotice

06.11.2019, 12:13
GALERIE FOTO | Lidia Buble își răsfață fanii cu imagini senzuale din destinații exotice
Lidia Buble, imagini senzuale din destinații exotice

Lidia Buble adoră vacanțele în destinații exotice și împărtășește fotografii în costum de baie deseori în mediul online. Fanii săi o complimentează des pentru silueta perfectă și pentru stilul aparte. 

Iubita lui Răzvan Simion și-a înnebunit fanii acum nici două zile, atunci când a postat pe o rețea socială o imagine în care purta un costum de baie roșu, foarte senzual. 

Lidia Buble, imagini senzuale din destinații exotice

Lidia petrece foarte mult timp la sală, iar rezultatele se văd din plin, în special în fotografiile în costum de baie. Artista adoră vacanțele exotice și călătorește ori de câte ori timpul îi permite. 

Solista a vorbit despe imaginea sa și despre importanța aspectului în meseria pe care o practică: „Îmi place să investesc în imagine, pentru că până la urmă noi artiștii asta vindem, imagine. Îmi place tot ceea ce înseamnă fashion și ține de fashion, așa că 70% din bănuții mei se duc pe haine”. 

Vedeta a dezvăluit, pentru Libertatea, și că preferă să aibă un stil diferit de al altora și să fie mereu diferită: „Nu îmi place să văd mai multe persoane îmbrăcate la fel sau machiate la fel și îmi place mereu să fiu «ruptă din peisaj», cum se spune. Îmi place să aleg lucruri  deosebite. Majoritatea cumpărăturilor le fac online, caut piese speciale, pe care să nu le vezi peste tot”.

citește și...