GALERIE FOTO | La 63 de ani, o bunică face furori cu trupul său armonios

07.11.2019, 12:18
GALERIE FOTO | La 63 de ani, o bunică face furori cu trupul său armonios
La 63 de ani, o bunică face furori cu trupul său armonios

La 63 de ani, o bunică din Marea Britanie face furori cu trupul său armonios. Femeia este un star în domeniul fitnessului și are numeroși fani în mediul online. 

Lesley Maxwell este bunica a trei copii, însă asta nu o împiedică să aibă o viață extrem de activă și să inspire și alte femei de vârsta ei să se simtă sexy. 

La 63 de ani, o bunică face furori cu trupul său armonios

Femeia nu a fost mereu într-o formă de zile mari, ci abia la 48 de ani s-a apucat de sport și de un regim alimentar sănătos. Lesley a fost atât de mulțumită de rezultatul noului său stil de viață încât a devenit antrenor de fitness și a câștigat peste 30 de premii în acest domeniu. 

„Nu cred că oamenii mă judecă pentru vârsta mea. Până la urmă, muncesc la fel de mult ca ceilalți. Este o comunitate fantastică și cred că aici nu se pune problema niciodată de vârstă,. Tot ce vreau să le transmit femeilor este să nu mai amâne! Fiecare femeie poate să se simtă sexy chiar acum!”, a spus Lesley Maxwell pentru Daily Star. 

Britanica recunoaște că este abordată deseori de bărbați mult mai tineri decât ea: „Mereu sunt curtată de bărbați tineri. Oricum, eu nu mă simt de vârsta pe care o am, așa că nu e nicio problemă. Am avut relații doar cu parteneri mai mici decât mine. Chiar și fostul meu soț este mai tânăr cu 13 ani decât mine.”

citește și...