Galerie foto irezistibilă! Jenah Yamamoto a cucerit Instagramul cu fotografiile sale senzuale!

12.10.2019, 13:07
Galerie foto irezistibilă! Jenah Yamamoto a cucerit Instagramul cu fotografiile sale senzuale!
Jenah Yamamoto este fotograf și model

Jenah Yamamoto este unul dintre cele mai cunoscute modele de costume de baie din SUA. Blonda a ajuns să aibă numeroși fani în mediul online și îi „răsfață” deseori cu fotografii senzuale din destinații exotice. 

La 26 de ani, Jenah Yamamoto se bucură de un succes fulminant. A colaborat cu branduri internaționale de renume și a reușit să își creeze un blog foarte iubit pe Tumblr, unde postează imagini în care își etalează corpul superb la plajă, dar și fotografii cu iz văratic sau cu.. pisici, pe care le adoră. 

Blondina are origini hawaiiene, japoneze și portoricane și este pasionată de fotografie. 

Jenah Yamamoto: „Nu crede mereu ce vezi”

„Fotografia este pasiunea mea și prima mea iubire. Fac modelling pe lângă pentru că „de ce nu”. Iubesc să fotografiez totul în lumină naturală. Sunt fascinată de corpul uman și de jocul dintre lumini și umbre. În prezent lucrez la un nou blog despre toate călătoriile mele”, a spus Jenah recent, într-un interviu. 

„Social media m-a învățat că percepția nu este mereu realitate. Au fost numeroase ocazii în care viața nu a mers așa cum am plănuit, însă încă simt un aer de noroc în ceea ce privește rețelele sociale. E totul o butaforie. Nu crede mereu ce vezi”, a mai spus modelul de 26 de ani. 

citește și...