Galerie foto irezistibilă! Ava, seducătoarea vedetă „Playboy” care vrea să fie președintele Croației

25.10.2019, 20:13
Galerie foto irezistibilă! Ava, seducătoarea vedetă „Playboy” care vrea să fie președintele Croației
Ava, seducătoarea vedetă „Playboy” care vrea să devină președintele Croației

Ava Karabatic, vedetă „Playboy”, model și actriță, își dorește să candideze la presedinția Croației. Tânăra și-a anunțat recent planurile și a explicat de ce a luat această decizie. 

La 31 de ani, Ava Karabatic este celebră în țara sa natală, Croația, după ce a apărut în faimoasa revistă „Playboy”, cât și pe marele ecran, în filme precum „The Spring of Life” și „Tina & Sendy”.

Ava vrea să devină președintele Croației

Modelul a anunțat, recent, că vrea să devină președintele Croației, așa că va candida la viitoarele alegeri din 2020. 

„Am decis să candidez la președinție. Politica este a doua mea iubire, nu pot sta să urmăresc cum lucrurile rele se întâmplă cu țara mea. Pare că toată lumea este oarbă, deși nu are probleme cu vederea, iar tinerii pleacă de aici, natalitatea scade”, a scris Ava pe o rețea socială. 

Blonda o va avea contracandidată în alegeri pe Kolinda Grabar-Kitarović, președintele actual al Croației, care își dorește încă un mandat în fruntea țării. Alegerile vor avea loc pe 20 ianuarie 2020. 

În aprilie anul acesta, actorul și comediantul Volodomyr Zelensky a fost ales președinte al Ucrainei, după o campanie care promitea să recâștige încrederea oamenilor în clasa politică. 

 

citește și...