Galerie foto incendiară! Yanet Garcia este cea mai sexy prezentatoare meteo din lume!

17.10.2019, 15:20
Galerie foto incendiară! Yanet Garcia este cea mai sexy prezentatoare meteo din lume!
Yanet Garcia este cea mai sexy prezentatoare meteo din lume!

Yanet Garcia și-a câștigat pe bună dreptate titlul de „cea mai sexy prezentatoare meteo din lume”. Mexicanca de 28 de ani și-a transformat corpul cu ajutorul sportului și a ajuns să aibă zeci de milioane de fani din întreaga lume. 

Atunci când nu prezintă vremea la TV, Yanet Garcia face sport din greu și rezultatele sunt impresionante. Înainte de a fi prezentatoare a rubricii meteo, mexicanca a fost un model de succes și se gândea să spună nu ofertei de a lucra în televiziune. 

Yanet Garcia este considerată cea mai sexy prezentatoare meteo din lume

„Prima mea reacție a fost să spun nu, pentru că nu mai făcusem asta vreodată și nu știam dacă pot. Dar cred că viața este despre oamenii care încearcă și am considerat că este o experiență din care pot învăța multe, așa că am zis să încerc”, spunea Yanet în urmă cu mai mulți ani. 

Șatena și-a lucrat corpul opt ani la sală și rezultatele au propulsat-o direct în topul celor mai frumoase femei din Mexic și nu numai. Cei de la Playboy au descris-o drept „fata care te face să te uiți la prognoza meteo”. 

Cu toate că arată fabulos și bărbații îi admiră formele perfecte, Yanet a dezvăluit, vara trecută, că iubitul său, Douglas Martin, a părăsit-o pentru a se juca mai mult celebrul joc Call of Duty. Între timp, șatena a început o relație cu Lewis Howes, jucător de fotbal american în SUA. 

 

citește și...