Galerie foto de senzație! Amanda Lee, dansatoarea cu cel mai lasciv trup

14.10.2019, 19:18
Galerie foto de senzație! Amanda Lee, dansatoarea cu cel mai lasciv trup
Amanda Lee, dansatoarea cu cel mai lasciv trup

Amanda Lee este o prezență care nu poate trece observată. Dansatoare la bază, a ajuns între timp model și instructor de fitness și milioane de oameni râvnesc la imaginile senzuale cu trupul său impecabil.

Născută în Canada, Amanda a cunoscut celebritatea brusc, după ce un dansator faimos i-a dat „tag” pe Instragram și a scris că trupul său lucrat este „inspirațional”. Deși blondina nu șe aștepta chiar la un asemenea succes, și-a dat seama că a reușit atunci când în timp foarte scurt a adunat 100.000 de mii de fani pe rețeaua socială.

Amanda Lee este considerată dansatoarea cu cel mai lasciv trup

În prezent, Amanda este instructor de Pilates, de fitness și model de costume de baie, iar numărul celor pe care îi inspiră a ajuns la multe milioane. 

Blonda de 32 de ani a mers la facultate pentru a studia dansul modern, care o pasiona, însă simțea că vrea să facă mai mult decât atât. Încurajată de mama sa, tânăra s-a apucat de fitness și a început să facă antrenamente folosind gantere și alte greutăți. 

Amanda este foarte discretă în ceea ce privește viața personală și nu a apărut în public până acum însoțită de vreun iubit, motivând că vrea să se concentreze pe cariera sa.

citește și...