GALERIE FOTO | Cum arată vila unde a crescut Sorina până să plece în SUA

29.10.2019, 14:01
GALERIE FOTO | Cum arată vila unde a crescut Sorina până să plece în SUA
Cum arată vila unde a crescut Sorina până să plece în SUA

Familia Șărămăt, care a crescut-o vreme de șapte ani pe Sorina înainte ca aceasta să fie adoptată peste Ocean, are o vilă în Baia de Aramă. Iată cum arată casa în care fetița a trăit alături de asistenții maternali. 

În timp ce Sorina, fetița din Baia de Aramă a cărei adopții a împărțit România în două, se adaptează la noua viață în SUA, asistenții maternali așteaptă să revină în locuința lor.

Cum arată vila unde a crescut Sorina până să plece în SUA

Casa Familiei Șărămăt este foarte spațioasă, mobilată modern și are numeroase camere, băi și balcoane. Curtea este la fel de mare și acolo se află căsuțe, tobogane, dar și o trambulină, care erau permanent la dispoziția fetelor.  

Pentru că speră ca fata să revină la Baia de Aramă, Vasile și Mariana Șărămăt au lăsat totul așa cum era pe vremea când Sorina locuia acolo, camera fetei fiind neschimbată. 

Sorina are în spate o poveste emoționantă de viață. Încă de la vârsta de trei ani micuța a fost dată spre adopție, însă nicio familie nu a dorit să o aducă acasă din pricina etnie sale rome.

Aflați în SUA, unde locuiesc de ani buni, soții Ramona și Gabriel Săcărin au reușit, după un lung proces, să o adopte pe fetiță. Sorina a fost luată, cu mascații, din casa asistenților maternali care o aveau în grijă și încredințată noii familiei, situație care a revoltat o țară întreagă.

 

citește și...