GALERIE FOTO | Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie, după ce a slăbit enorm!

01.11.2019, 13:25
GALERIE FOTO | Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie, după ce a slăbit enorm!
Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie

La cinci ani de când a decis să slăbească, Raluca Bădulescu se bucură din plin de rezultate. Vedeta se simte mult mai bine, după ce a dat jos zeci de kilograme, și nu se ferește să se lase fotografiată în costum de baie. 

În 2014, Raluca Bădulescu a hotărât să ia măsuri drastice pentru a scăpa de kilogramele în plus. Astfel, jurata de la „Bravo, ai stil” a apelat la o operație de micșorare a stomacului, iar după aceea a slăbit spectaculos. 

Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie! A dat jos multe kilograme

La un moment dat, blonda a vorbit despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o: „Le recomand să facă a ceastă intervenţie numai la domnul profesor. Vă spun acest lucru din tot sufletul. Nu am niciun regret! Mi s-a schimbat viaţa, în sensul că pot purta haine frumoase şi în sensul că sunt foarte sănătoasă. Am analizele foarte bune. Înainte aveam ficatul acoperit în proporţie de 30% cu grăsime”.

Dacă înainte Raluca avea peste 120 de kg, acum a ajuns să aibă la jumătate și să reușească să se mențină suplă. 

„Am între 57 şi 59 de kilograme. În fiecare săptămână sunt atentă, mă cântăresc la câteva zile. Dacă ai fost într-un weekend şi ai făcut excese, apoi mănânci doar salată şi friptură la grătar, slăbeşti imediat. Două kilograme le dai jos foarte uşor! Este o greutate stabilă de doi ani şi jumătate. Atunci când mi-am făcut reconstrucţia sânilor şi implant de silicoane, ajunsesem deja la această greutate stabilă. Eu am recurs la operaţie pentru că aveam sânii mari înainte şi era obligatoriu să o fac. Port S sau M, la haine. Depinde de producător”, a mărturisit Bădulescu. 

citește și...