GALERIE FOTO | Cum arată Alina Crișan la 15 ani de când cânta în trupa A.S.I.A.

25.10.2019, 17:46
GALERIE FOTO | Cum arată Alina Crișan la 15 ani de când cânta în trupa A.S.I.A.
Cum arată Alina Crișan la 15 ani de când cânta în trupa A.S.I.A.

Alina Crișan a intrat în atenția publicului atunci când a devenit membră a trupei A.S.I.A. în urmă cu 15 ani. Între timp, blonda și-a continuat viața artistică și personală, bifând numeroase relații de notorietate. Iată cum arată acum solista. 

Alina Crișan a intrat în cunoscuta trupă de fete în urma concursului „Alege A.S.I.A.”, care a avut loc în 2002. După patru ani, formația s-a destrămat și cele patru artiste din componența sa au plecat pe drumuri separate.

Blonda nu a stat foarte mult departe de scenă, iar de mai bine de cinci ani cântă alături de Direcția 5 și merge împreună cu trupa în turneele din țară, dar și la evenimente de peste hotare.

Cum arată Alina Crișan la 15 ani de când cânta în trupa A.S.I.A.

Deși în urmă cu trei ani Alina declara, într-o emisiune TV, că și-ar dori să facă un copil, viața sa amoroasă nu a decurs așa cum se aștepta. 

Alina Crișan a fost, până în 2017, într-o relație serioasă cu solistul DDY Nunes, ba chiar erau logodiți și aveau în plan să se căsătorească. Totul s-ar fi năruit în câteva minute, într-o seară petrecută în compania unor prieteni comuni.

DDY Nunes ar fi descoperit că Alina l-ar fi „tradus” cu un tânăr numit Bogdan, din conversațiile pe Whatsapp purtate de cei doi. Alina se conectase la smart TV-ul din sufragerie, pe care îl priveau toți, fără să-și dea seama că tot ce era în mesajele din telefonul ei se vedea mare, pe tot ecranul! A urmat, logic, o despărțire, peste care artista a trecut relativ repede.

În vara lui 2018, în spațiul public au apărut numeroase zvonuri conform cărora Alina a început o relație cu Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, devenit extrem de cunoscut după ce a fost ales edil în timp ce era după gratii. 

În trecut, Crișan i-a „bifat” pe unii dintre cei mai doriți bărbați din showbizul românesc. A avut o relație de patru ani cu Alex Pițurcă, dar s-a iubit și cu Dan Leasă, Codin Maticiuc și Mihai Radu. 

 

citește și...