Gafa uriașă pe care Meghan Markle a făcut-o față de Regina Elisabeta! De ce nu vine la botezul fiului prințului Harry

05.07.2019, 17:37

Meghan Markle și Prințul Harry urmează să își boteze copilul, pe Archie Harrison, weekend-ul acesta. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 iulie, la capela St George de pe domeniul Windsor.

Gafa uriașă pe care Meghan Markle a făcut-o față de Regina Elisabeta!

Marea absentă va fi Regina Elisabeta a Marii Britanii, care nu va participa la creștinarea strănepotului său. Suverana va avea alte angajamente de onorat chiar în ziua botezului. Conform The Sun, Regina Elisabeta a II-a este nevoită să rezolve treburi lăsate de izbândă chiar de nepotul său, Prințul Harry, și soția lui, Meghan Markle.

‘Există un suport imens pentru cuplul care nu dorește să se supună tuturor tradițiilor. Sunt tineri și țintesc spre un drum diferit de alți membrii ai familiei regal, existând o bunăvoință enormă pentru ei. Dar nu ar trebui să facă asta fără să țină cont deloc de tradiție. Majestatea sa avea deja stabilit programul și o să fie în Scoția pentru vizita ei anuală la Holyrood Week’, a declarat o sursă din apropierea familiei regale britanice.

Ducii de Sussex au dorit să păstreze secretul în legătură cu numele nașilor copilului și au decis ca evenimentul să fie unul privat.

Archie Harrison va fi botezat de arhiepiscopul Canterbury la capela privată a castelului Windsor. Cel care va realiza fotografiile la botez va fi Chris Allerton, fotograful care a făcut și pozele la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry.

citește și...