Gafă de proporții a celor de la PRO TV! Ce s-a întâmplat

14.11.2019, 16:37
Gafă de proporții a celor de la PRO TV! Ce s-a întâmplat
Gafă de proporții a celor de la PRO TV

Cei de la PRO TV au făcut o gafă de proporții. Deși finala concursului „Masterchef” va fi difuzată astăzi, pe site-ul postului de televiziune a fost dezvăluit numele său încă de aseară. 

În așteptarea marei finale a showului culinar „Masterchef”, PRO TV a „comis-o”.

Gafă de proporții a celor de la PRO TV

Aseară, pe site-ul televiziunii, a apărut un articol care dezvăluia că Alina Gologan este câștigătoarea concursului, cât și cum plănuiește aceasta să cheltuie premiul de 50.000 de euro. Deși știrea a dispărut după ce au realizat gafa comisă, publicul a putut citi în voie articolul vreme de aproape o oră.

Ce-i drept, „socotelile” celor de la emisiune au fost date peste cap încă de acum aproape o lună, atunci când CANCAN a devoalat identitatea învingătoarei. 

Potrivit unor surse, marea finală a fost plină de controverse. Alina Gologan a fost desemnată marea câștigătoare și a intrat în posesia cecului de 50.000 de euro, dar majoritatea concurenților l-ar fi susținut pe celălalt finalist, Cezar.

Mai mult decât atât, cei mai mulți dintre concurenți s-ar fi declarat extrem de dezamăgiți de modul în care fost jurizată marea finală. Mai multe voci, extrem de sonore, s-au revoltat imediat după terminarea filmărilor. 

„A gătit mai bine cel care a pierdut, concurenții s-au revoltat și și-au pus mari semne de întrebare. Mulți au afirmat că juriul a ținut cu Alina. Toți au spus că Cezar s-a descurcat mult mai bine, iar preparatul lui a fost mult mai bun”, au declarat sursele pentru Cancan.

 

citește și...