Gabriela Spanic, de nerecunoscut după operațiile estetice!

30.09.2019, 15:06
Gabriela Spanic, de nerecunoscut după operațiile estetice!
Gabriela Spanic a ajuns de nerecunoscut după operațiile estetice

Gabriela Spanic, una dintre cele mai celebre actrițe de telenovele din întreaga lume, a ajuns de nerecunoscut astăzi, la 45 de ani. Vedeta a suferit mai multe operații estetice, iar fanii săi sunt de părere că a exagerat și că arată total diferit. 

Fostă Miss Venezuela în 1992, Gabriela Spanic a devenit una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele din lume, însă pe plan personal a trăit o tragedie îngrozitoare. 

În 2010, Spanic, fiul ei și mama sa au ajuns la spital cu probleme foarte grave de sănătate, care nu au dispărut nici până în ziua de azi. Fosta asistentă a actriței i-a otrăvit pe aceștia, punându-le sulfat de amoniu în mâncare. 

Gabriela Spanic, acuzată de fani că s-a desfigurat

„Unul din plămâni e inutil și respiră foarte greu. Pot muri în somn, sufocată. Ficatul otrăvit trebuie susținut cu vitamine și tratamente, dar îmbunătățirile sunt mici. Sufăr de nevralgii puternice, la fel și mama mea. Iar fiul meu de cinci ani are imunitatea la pământ, fiind mai mereu bolnav”, povestea Spanic acum câțiva ani.

În ultima vreme, actrița a devenit de nerecunoscut după ce a suferit mai multe intervenții estetice. Spanic și-a făcut implant în pomeți și și-a mărit sânii, buzele și fundul. Fanii săi sunt supărați și îi reproșează că a exagerat cu operațiile, schimbându-și radical înfățișarea. 

 

citește și...