‘Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu…Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie.

Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc’, a mărturisit Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii online “Cristina Şişcanu Show”.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda vor un botez intim, aşa că vor participa aproximativ 20 de persoane.

‘Vrem ca Iris să aibă petrecerea ei proprie de botez, iar noi ne dorim ca ceremonia religioasă să fie una intimă, mai mult aşa, pentru sufletul nostru. Ca şi în cazul Victoriei, vom avea aceiaşi naşi. Mai exact, Cristina şi Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, şi, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian’, a mai declarat ea.