Gabriela Cristea s-a reprofilat de când este izolată la domiciliu! Vedeta este gazda unui show culinar

31.03.2020, 17:09
Gabriela Cristea s-a reprofilat de când este izolată la domiciliu! Vedeta este gazda unui show culinar

În această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus, vedetele au găsit o modalitate prin care să își ocupe timpul liber. Este și cazul Gabrielei Cristea, care s-a apucat să își învețe fanii cum să gătească.

Gabriela Cristea s-a reprofilat de când este izolată la domiciliu! Vedeta e gazda unui show culinar

Prezentatoarea tv a mărturisit că a fost dintotdeauna pasionată de gătit, iar acum are tot timpul din lume pentru a pune în aplicare noile rețete culinare.

Soția lui Tavi Clonda s-a filmat în timp ce făcea o pâine cu cartofi, iar video-ul a fost urmărit cu mare interes de publicul ei.

Vedeta a explicat în clip, pas cu pas, rețeta de pâine cu cartofi, astfel încât cei care o urmăresc să se descurce să o prepare acasă.

‘Suntem în mijlocul filmărilor. Vă aștept în curând în bucătăria mea by Gabriela Cristea, pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe canalul de YouTube, cu un proiect în care vă voi prezența rețete sănătoase, ce se prepară ușor și pot fi utile și celor care țin dietă’, a spus Gabriela Cristea.

‘Am amestecat două grame drojdie uscată, cu 100 de grame de făină și o cantitate de 200 ml de apă, apoi am pus la frigider și am amestecat. A doua rețetă este cu o lingură de făină, amestecată cu 100 ml bere, ce o aveam deja în casă, și două lingurițe de zahăr’, a mai adăugat soția lui Tavi Clonda.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) pe

citește și...