Gabriela Cristea revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta

14.10.2019, 12:47
Gabriela Cristea revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta
Gabriela Cristea revine în televiziune

Gabriela Cristea a anunțat că revine în televiziune începând din această toamnă. Vedeta va fi prezentatoarea unei emisiuni noi, la Antena Stars.

Fanii Gabrielei Cristea sunt foarte bucuroși după ce, recent, bruneta a anunțat că va fi din nou pe micile ecrane. Vedeta, care s-a căsătorit toamna aceasta, va modera emisiunea „Like a star!” începând din 21 octombrie. 

Noua emisiune va fi un experiment social media și 12 concurenți, 6 fete și 6 băieți, se vor lupta pentru a aduna cât mai mulți fani în mediul online. 

Gabriela Cristea: „Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune”

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piaţa media. Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă să le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme! Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept să îl descoperim împreună, căci vă dau întâlnire zilnic!”, a spus Gabriela Cristea.

 

citește și...