Gabriela Cristea, detalii cutremurătoare despre relația cu părinții săi! De ce nu a fost la înmormântarea mamei sale

29.01.2020, 18:10
Gabriela Cristea, detalii cutremurătoare despre relația cu părinții săi! De ce nu a fost la înmormântarea mamei sale
Gabriela Cristea, detalii cutremurătoare despre relația cu tatăl său

De la vârsta de 18 ani, Gabriela Cristea a întrerupt orice legătură cu părinții ei și a preferat să stea departe de cei care i-au dat viață. De atunci, aceasta a refuzat să vorbească despre cel mai sensibil subiect din viața ei.

Gabriela Cristea, detalii cutremurătoare despre relația cu tatăl său

Mama vedetei tv, Didina Cristea, a decedat în 2010, la vârsta de 57 de ani. La vremea respectivă, Gabriela a fost aspru criticată că nu a mers la înmormântarea femeii. Tatăl ei, Eugen Cristea, este în viață, dar se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Într-un interviu acordat prietenei sale, Adriana Bahmuțeanu, Gabriela Cristea și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate despre adevărata relație pe care a avut-o cu părinții ei, Eugen și Didina Cristea.

‘Eu nu prea am fost genul de persoană pe care să o poți controla și tocmai de aceea relație nu sunt tocmai cordiale.  Faci un copil ca să îi dai o nouă viață. Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu. Părinții mei nu erau mândri de mine când am început să lucrez în televiziune.  Era mentalitatea aia că fetele care apar la TV sunt ușoare. Probabil că și-ar fi dorit să fiu balerină, nu înțelegeau de ce trebuia să schimb, să fac altceva’, a povestit Gabriela Cristea.

Întrebată de ce a refuzat să meargă la înmormântarea mamei sale, Gabriela Cristea a explicat motivele pentru care a luat această decizie, deși știa că toți o vor blama.

‘A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu. Legătura dintre mine și respectul pe care îl port sau pe care le fac acum când nu mai este, nu o să le spun. Sunt mult prea intime. Mi-am luat adio de la ea. Nu, nu am mers la spital’, a adăugat vedeta de televiziune.

În trecut, ea mărturisea  că a mers de multe ori la mormântul mamei sale, fără ca nimeni să știe.

”Am fost la mama la cimitir. Nu o să vă spun de câte ori am făcut-o sau de câte ori am să mai merg. Nu vreau să vorbesc mai mult despre lucrurile acestea”, a povestit Gabi pentru Click!, în mai 2013.

În schimb, angajații cimitirului unde este înmormântată mama prezentatoarei tv au mărturisit că nu au văzut-o niciodată pe Gabriela Cristea să vină la locul de veci al mamei sale.

‘Noi n-am văzut-o niciodată pe Gabi la mormântul Didinei și stăm zi lumină aici! Cine spune altceva, minte! Toți angajații de la noi știu asta, avem și un pariu între noi pe tema asta… Treaba lor, ce certuri au avut în familie, ce necazuri, că ei știu ce a fost între ei, dar nimeni nu a văzut-o pe Gabi pe aici de la înmormântare încoace. Și nici atunci, că asta se știe. Dar dacă vine, îi arătăm noi unde e mormântul, dacă nu știe! E mama ei, până la urmă, la un moment dat trebuie să-ți treacă supărarea pe oricine. Are timp, e treaba ei, oricum’, au declarat angajații cimitirului pentru Wowbiz.ro.

citește și...