Gabriela Cristea a slăbit enorm! Prezentatoarea tv s-a afişat acum în rochie mulată

17.11.2019, 17:04

Gabriela Cristea a slăbit enorm, iar acum poate îmbrăca ţinute mulate! Prezentatoarea tv a dat jos în jur de 15 kilograme şi a început să poarte rochii sexy.

Gabriela Cristea a slăbit enorm! Prezentatoarea tv s-a afişat acum în rochie mulată

Gabriela Cristea a născut două fetiţe superbe şi luase destul de mult în greutate. Vedeta de la Antena Stars a luat o decizie radicală şi s-a apucat de dietă. Până acum, acesta a slăbit kilograme bune, dar nu are de gând să se oprească aici.

Gabriela Cristea are curajul să îmbrace rochii mulate care îi scoată în evidenţă silueta. Vedeta a dezvăluit cum a dat atâtea kilograme jos într-un timp scurt.

„Nu am o dietă strictă, dar am grijă să mănânc maximum 1200-1300 de calorii zilnic, pe asta mă bazez. Și să am trei mese și două gustări. Foarte important este ca tot ceea ce mănânc să fie gustos, nu suport să mănânc ceva fără gust. Și mă mai și răsfăț din când în când.

Uite, dimineața mănânc iaurt cu semințe de in, pentru că ajută tranzitul intestinal, iar înainte de asta beau o jumătate de litru de apă cu lămăie, pentru că are efect benefic, de asemenea, asupra stomacului. Încerc să mănânc, pe cât posibil, carne cu legume sau pește cu legume. Am eliminat tot ce înseamnă prăjit, sucurile și, în general, alimentele care au multe calorii. Dar o dată pe săptămână pot mânca și dulciuri, dar făcute de mine, în casă, cu ingrediente speciale, mult mai sănătoase și care nu au un număr atât de mare de calorii”, a spus ea pentru VIVA!

citește și...