Gabriela Cristea a slăbit 12 kilograme! Ce dietă a ținut înainte de nuntă

19.07.2019, 11:12
Gabriela Cristea a slăbit 12 kilograme! Ce dietă a ținut înainte de nuntă
Gabriela a slăbit 12 kg

Gabriela Cristea se pregătește de nuntă, dar și de botezul mezinei sale. Pentru a străluci la cele două evenimente importante din viața ei, vedeta TV a slăbit într-un timp scurt, cu ajutorul unei diete stricte. 

Fosta prezentatoare TV Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cununat civil în 2015 și voiau să se căsătorească religios toamna trecută, însă s-au văzut nevoiți să amâne evenimentul deoarece bruneta era din nou însărcinată. 

Între timp, Thea Iris Selena a venit pe lume în martie 2019, iar la finele lui august va fi botezată. După botez, micuța va fi domnișoara de onoare a mamei sale la nuntă, împreună cu sora ei mai mare, Bella Margot. 

Gabriela mănâncă doar carne și salată

Cu ajutorul unei diete stricte, Gabriela a reușit să slăbească deja 12kg. Potrivit Viva!, vedeta mănâncă, de câteva luni, doar carne și salată și bea ceaiuri de slăbit, deși prietenii ei nu sunt de acord cu acestea din urmă. La nunta celor doi vor participa doar 20 de persoane, iar Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor fi nașii lui Iris. 

„Ca și în cazul Victoriei, vom avea aceiași nași. Mai exact, Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian”, a spus Gabriela Cristea.

 

citește și...