Gabriel Fătu divorțează pentru a doua oară. Femeia pe care a luat-o de soție în 2015 l-a chemat în instanță

08.10.2020, 12:30
Gabriel Fătu divorțează pentru a doua oară. Femeia pe care a luat-o de soție în 2015 l-a chemat în instanță
Gabriel Fătu divorțează pentru a doua oară. Femeia pe care a luat-o de soție în 2015 l-a chemat în instanță

Gabriel Fătu divorțează pentru a doua oară! Se pare că actorul nu are deloc noroc în dragoste și este urmărit numai de ghinioane.

În 2015, Gabriel Fătu s-a recăsătorit cu Georgiana Stancu, femeia alături de care își imagina că va ajunge la bătrânețe. Nunta celor doi a fost una fastuoasă, cu peste 700 de invitați. Din păcate, mariajul lor a ajuns la final, iar cea care a decis să divorțeze este chiar Georgiana Stancu.

Gabriel Fătu divorțează de cea de-a doua soție

Conform Cancan.ro, femeia a înaintat actele de divorț. Ea a deschis un proces la Judecătoria Sectorului 2 din București, pentru a stabili pensia alimentară, programul de vizitare, dar și domiciliul fetiței celor doi. Gabriel Fătu și Georgiana Stancu au împreună o fetiță de 3 ani, Ana Ingrid.

Pe rețelele de socializare, Georgiana Stancu îi declara iubirea soțului său și nimic nu prevestea despărțirea.

‘O vorbă românească spune că «dragostea trece prin stomac» …la noi dragostea trece prin fiecare gând, prin fiecare trăire, prin fiecare cuvânt, prin fiecare atingere, în fiecare zi din viața noastră împreună…mă simt cea mai norocoasă femeie pentru că te am alături, pentru că mă iubești atât de frumos, pentru că te iubesc atât de intens și pentru că, din dragostea noastră, în curând se va naște bebelina noastră. TE IUBESC!!!’, scria Georgiana Stancu, în 2017.

Gabriel Fătu a mai fost căsătorit cu regizoarea Chris Simion

În 2015, cu doar câteva luni înainte de a se căsători cu Georgiana Stancu, actorul a divorțat de regizoarea Chris Simion, după 14 ani de mariaj.

‘Ne cunoaştem de când eram mici. Ne-am ajutat şi am crescut împreună. Am iubit-o şi m-a iubit foarte mult. Dar oamenii se mai şi despart. Unii fac parte din viaţa altora doar o perioadă. Nu există nimeni legat pe viaţă de cineva. Venim şi plecăm singuri’, declara atunci Gabriel, pentru Click!
După separarea de Gabriel Fătu, Chris Simion s-a măritat în secret cu Tiberiu Mercurian.
citește și...