Gabriel Cotabiță, în doliu! Mama lui a încetat din viață: ‘Nu te voi uita niciodată’

29.04.2020, 11:44
Gabriel Cotabiță, în doliu! Mama lui a încetat din viață: 'Nu te voi uita niciodată'
Gabriel Cotabiță, în doliu! Mama lui a încetat din viață: 'Nu te voi uita niciodată'

Gabriel Cotabiță este în doliu! Mama lui a încetat din viață. Anunțul trist a fost postat pe pagina de Facebook a solistului.

Gabriel Cotabiță, în doliu! Mama lui a încetat din viață: ‘Nu te voi uita niciodată’

‘Va fi foarte greu să imi revin desi stiu ca trebuie. Va fi foarte greu sa nu mai astept telefonul de la ora 18 din fiecare zi. Mama mi-a fost tot timpul aproape, uneori pisăloagă dar de fiecare dată bine intentionată. O iubire și un devotament totale. Si si-a tinut primisiunea nu a plecat până nu m-a vazut aranjat cu toate.

Stiu că era mândră de mine și m-a tinut de mână in momentele mele grele. Doresc tuturor sa aiba parte de asemenea iubire. Drum lin. Stiu ca te asteaptă toti ai tai si vei fi bine primită! Eu nu te voi uita niciodata! Odihnă usoară!’, a fost mesajul dureros al artistului. 

În urmă cu cinci ani, Gabriel Cotabiţă a fost dus de urgență la spital după ce a suferit un stop cardio-respirator. Cântărețul a fost în comă, a stat internat 69 de zile, şi este nevoit să poarte toată viaţa un defibrilator automat.

Din fericire, solistul și-a revenit, deși medicii îi dădeau şanse mici de supravieţuire. După ce a ieșit din comă, și-a cerut iubita în căsătorie. În 2019, cei doi au devenit soț și soție.

‘A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!’, declara el în 2016.

citește și...