Fulgy, noi dezvăluiri șocante despre noaptea când a fost prins drogat la volan! Cine l-a ‘turnat’ la Poliție

13.08.2021, 12:29
Fulgy, noi dezvăluiri șocante despre noaptea când a fost prins drogat la volan! Cine l-a 'turnat' la Poliție
Fulgy, noi dezvăluiri șocante despre noaptea când a fost prins drogat la volan! Cine l-a 'turnat' la Poliție

Fulgy nu se potolește nici după ce a scăpat de arestul la domiciliu! Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a făcut noi dezvăluiri despre noaptea când a fost prins de autorități sub influența drogurilor. 

Fulgy a recunoscut că toate necazurile i se trag de la doi amici care l-au ”turnat” la poliție. El nu a dorit să dezvăluie identitatea celor doi.

Fulgy, noi dezvăluiri șocante despre noaptea când a fost prins drogat la volan

”Nu dau în judecată pe nimeni, nu torn pe nimeni, pentru că eu sunt un om drept și sunt și gangster, dacă vreau eu. Țin cont de chestii de-alea, gen: nu sunt șobolan sau cârtiță cum au fost băieții ăia doi care erau cu mine în mașină. Sau turnător. Nu sunt turnător, în cel mai rău caz le dau un milion de euro la fiecare cu care m-am certat”, a povestit Fulgy într-un live pe contul lui de Youtube.

”În legătură cu ce s-a întâmplat sâmbătă pot să spun că trăiesc într-o țară coruptă. Eu, sâmbătă, m-am trezit, am mâncat, iar seara la opt am fost la Alex Velea, prietenul meu și al familiei noastre. Am vrut să fac o piesă pentru cățelul meu, Cash. O să urmeze și o piesă cu Alex Velea și Viorica de la Clejani, tot de mine făcută. Am făcut un grătar apoi, cu toți băieții de la Golden Boy.

Nu pot să spun că m-a turnat nimeni sau că am fost turnat. De obicei în studiouri se fumează iarbă! Toată lumea se droghează în Bucureștiul ăsta, toate cluburile, toate cafenelele, numai pline de consumatori. Nu spun de nimeni nimic, nu spun că cineva m-a pus să mă droghez, totul a fost la simpla mea curiozitate.”, a mai spus acesta.

citește și...