Fuego, dezamăgit după moartea Tamarei Buciuceanu Botez

17.10.2019, 12:37
Fuego, dezamăgit după moartea Tamarei Buciuceanu Botez
Cum arată imobilul în care locuia Tamara Buciuceanu Botez

Fuego se simte dezamăgit după moartea Tamarei Buciuceanu. Solistul a vorbit despre imensa pierdere din teatrul românesc și a dezvăluit detalii emoționante despre prietenia care îl lega de marea actriță. 

Numeroase persoane publice au transmis mesaje dureroase după trecerea în neființă a „Doamnei comediei românești”, Tamara Buciuceanu Botez. Fuego a dorit să tragă un semnal de alarmă și s-a declarat dezamăgit de modul în care noi, românii, ne tratăm valorile.

Fuego se simte dezamăgit după moartea Tamarei Buciuceanu Botez

„Sunt foarte afectat de pierderea doamnei Tamara Buciuceanu. Știu că nici de data asta nu vom învăța mare lucru. Știu că nu-i vom prețui mai mult pe marii noștri actori, care pleacă și ne lasă mai săraci, pentru că ne place parcă să nu ne respectăm la justa valoare marile personalități”, a scris Fuego pe o rețea socială.

Artistul a evocat și lucrurile pe care le-a învățat de la marea actriță, cu care era prieten apropiat și pe care o vizita destul de des în ultimii ani. 

„În vizitele mele din ultimii ani la marea doamnă a teatrului românesc, aceasta mi-a oferit niște lecții, pe care acum, mai mult ca niciodată, le conștientizez și cred în ele. Mi-a spus că trebuie să mă înconjor de oameni de calitate, care să mă merite, care să nu-mi zâmbească în față dacă au anumite beneficii de pe urma mea, iar apoi, pe la spate, să mă înjunghie, să mă vândă altora și să mă vorbească fără pic de resentimente. Iar eu, din păcate, am mulți astfel de oameni prin preajmă! Și chiar dacă-s călit, nu mă învăț niciodată minte că trebuie să filtrez prietenii sinceri, care-s foarte puțini, că trebuie să mă încred mai puțin în oameni și să nu mai sar mereu când au nevoie de ajutor, pentru că pe mine, în final, nu mă ajută nimeni! Asta e viața cumva, cu bune și rele, cu dezamăgiri și loviri, și tocmai de asta trebuie să fim selectivi!”, a mărturisit solistul.

citește și...