Fratele lui Cornel Galeș nu va merge la funeraliile sale! Cei doi nu vorbeau

11.12.2019, 12:29
Fratele lui Cornel Galeș nu va merge la funeraliile sale! Cei doi nu vorbeau
Fratele lui Cornel Galeș nu va merge la funeraliile sale

Fratele lui Cornel Galeș nu va merge la funeraliile sale! Cei doi nu vorbeau de mulți ani și între ei a existat un conflict de amploare.

Marian, fratele lui Cornel Galeș, i-a anunțat pe apropiații văduvului Ilenei Ciuculete că nu se va implica în niciun fel la funeralii. 

Fratele lui Cornel Galeș nu va merge la funeraliile sale

Atât bărbatul, cât și soția sa, Ioana Maria Moldovan, i-au spus Vivianei, ultima iubită a lui Cornel, că nu vor merge la înmormântare. 

Între văduvul Ilenei Ciuculete și fratele său lucrurile nu stăteau deloc bine și cei doi nu vorbeau de ani buni. Cornel îi acuza pe fratele și cumnata sa că i-au ascuns moartea tatălui. 

„În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei? De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti? De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu?’’, a declarat Cornel Galeș în trecut, pentru o publicație din România. 

citește și...