Fratele Danei Rogoz, mesaj tranșant: ‘Cei tineri vor fi infectați, se vor vindeca, se vor imuniza’! Andrei Rogoz este medic la Spitalul Matei Balș

13.03.2020, 13:25
Fratele Danei Rogoz, mesaj tranșant: 'Cei tineri vor fi infectați, se vor vindeca, se vor imuniza'! Andrei Rogoz este medic la Spitalul Matei Balș
Fratele Danei Rogoz, mesaj tranșant: 'Cei tineri vor fi infectați, se vor vindeca, se vor imuniza'!

Bilanțul persoanelor din România infectate cu coronavirus a ajuns vineri dimineață, 13 martie, la 70 de cazuri. Fratele Danei Rogoz a transmis un mesaj tranșant pentru a preveni răspândirea COVID-19. Pentru cei care nu știu, fratele vedetei este medic specialist Boli Infecțioase la Spitalul Matei Balș din Capitală.

Dana Rogoz a distribuit pe rețelele de socializare un mesaj care conține sfaturi utile de la fratele său, doctorul Andrei Rogoz, în contextul pandemiei de coronavirus.

Fratele Danei Rogoz, mesaj tranșant: ‘Cei tineri vor fi infectați, se vor vindeca, se vor imuniza’!

“IZOLAȚI/ȚINEȚI ÎN CARANTINĂ TOATE PERSOANELE DE 70+ ANI. Aveți grijă ca nevoile lor să fie satisfăcute (medicamente, alimente, facturi, asistență medicală pentru boli cronice, asistență emoțională și așa mai departe), într-o manieră organizată, ONG-uri sau agenții guvernamentale, poliție și / sau armată.

Va reduce presiunea asupra sistemului medical mult mai mult decât achiziționarea de ventilatoare mecanice, extinderea secțiilor ATI, construirea de noi spitale. În timpul acesta, virusul va circula și marea, marea majoritate a celor tineri și sănătoși, care vor fi infectați, se vor vindeca și imuniza. În loc să facem acest lucru, noi și majoritatea restului lumii continuăm să perturbăm societatea atât de mult, încât este puțin probabil că ceea ce facem acum să nu aibă consecințe mai rele decât virusul însuși”, a scris pe Facebook Dr. Andrei Rogoz, medic specialist Boli Infecțioase la Spitalul Matei Balș din Capitală.

citește și...