FOTO & VIDEO / Cum arăta Narcisa Suciu la 18 ani. Imagine nemaivăzută cu artista

27.01.2021, 13:07
FOTO & VIDEO / Cum arăta Narcisa Suciu la 18 ani. Imagine nemaivăzută cu artista
FOTO & VIDEO / Cum arăta Narcisa Suciu la 18 ani. Imagine nemaivăzută cu artista

Narcisa Suciu arăta extraordinar de bine la vârsta de 18 ani. Era o tânără cuceritoare.

Narcisa Suciu are astăzi 46 de ani. Este o prezență extrem de plăcută, care cucerește publicul cu zâmbetul său cald și privirea blândă. Binecunoscuta artistă a fost încă din adolescență o apariție cuceritoare, după cum se poate remarca dintr-o fotografie de colecție cu vedeta așa cum arăta aceasta la vârsta de 18 ani.

Narcisa Suciu este o cântăreaţă care s-a bucurat de mare succes în anii de după Revoluiția din 1989 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997.  ”Aveam şapte ani când am debutat la festivalul de muzică uşoară pentru copii „Ursuleţul de aur”, am luat trofee în fiecare an, pentru fiecare categorie de vârstă, şi am devenit cunoscută (la noi în oraş, eram cunoscută şi pentru părul meu roşcat-auriu şi foarte cârlionţat). Şi apoi, a urmat premiul luat la „Cerbul de Aur”, din 1997, care m-a consacrat la nivel naţional. M-am mutat în Bucureşti, am învăţat repede tot alfabetul scenei şi mi-am găsit un drum propriu în muzică”, spunea Narcisa Suciu într-un interviu pentru publicația Formula AS.

Narcisa Suciu este căsătorită cu un finlandez

 

Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Artista este mama unei fete foarte reuşite, pe nume Daria.

”Până la 34 de ani, avusesem doar doi bărbaţi în viaţa mea, respectiv, două relaţii lungi şi de uzură, amândouă cu parteneri de scenă: una cu tatăl Dariei, Daniel Crăciun, chitarist şi acum medic în Germania, şi cealaltă, cu bluesmanul Rareş Totu. Mă simţeam obosită şi blazată de nesiguranţa şi neîncrederea care mă măcinau”, povestea Narcisa Suciu pentru sursa mai sus-menționată.

”Când Veikko a intrat în viaţa mea, am simţit, pentru prima oară, că alături de el pot să am o viaţă normală, fără să-mi fac pro­bleme pentru ziua de mâine. Orice femeie îşi doreşte un bărbat care să poată avea grijă de ea, iar Veikko m-a încredinţat că este un om responsabil, dedicat până la capăt. Tot el a ţinut foarte mult să ne „luăm cu acte”, eu nu eram genul pentru care hârtiile aces­tea care leagă doi oameni să însemne ceva. Dar mi-am dat seama că pot să contez pe el, că este un om de onoare, aşa că am făcut-o şi pe-asta: sunt femeie măritată, „în rândul lumii””, mai spunea artista.

citește și...