FOTO / VIDEO Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie. ”Ca la 20 de ani”

17.05.2021, 16:10
FOTO / VIDEO Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie. ”Ca la 20 de ani”
FOTO / VIDEO Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie. ”Ca la 20 de ani”

Vedeta de televiziune Alessandra Stoicescu a postat o înregistrare video din timpul unei vacanțe pe care a petrecut-o în Maldive. Este una dintre rarele ocazii când aceasta apare în costum de baie.

Alessandra Stoicescu, în vârstă de 45 de ani, a fost recent în vaccanță în Maldive, alături de partenerul ei de viață. Pe contul său de socializare, prezentatoarea de televiziune a postat un videoclip din vacanță. La un moment dat, Alessandra Stoicescu apare în costum de baie, ipostază în care se afiișează extrem de rar în mediul online.

„Arăți perfect, ca la 20 de ani”, „Superbă”, „Minunată”, „Ce frumoasă sunteți”, ”Răsfățată și jucăușă”, i-au transmis internauții Sandrei Stoicescu.

Alessandra Stoicescu este căsătorită și are un copil

Sandra Stoicescu este cunoscută publicului din postura de prezentatoare de televiziune. De-a lungul anilor, aceasta a moderat numeroase emisiuni TV. În prezent, Sandra Stoicescu este prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Antena 1. Ea a înlocuit-o la ”Observator” pe Andreea Berecleanu, care și-a dat demisia anul trecut.

În plan personal, Sandra Stoicescu este căsătorită cu Sergiu Constantinescu, împreună cu care are o fetiță care se numește Sara Maria. Deși Sergiu Constantinescu o cunoștea pe Alessandra Stoicescude la televizor, s-a îndrăgostit de ea în 2011, când au început să lucreze împreună.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu, potrivit a1.ro.

citește și...