FOTO & VIDEO/ Alina Pană, fostă concurentă la ”Exatlon”, a intrat într-un show matrimonial de la Antena 1

19.05.2020, 11:52
FOTO & VIDEO/ Alina Pană, fostă concurentă la ”Exatlon”, a intrat într-un show matrimonial de la Antena 1
FOTO & VIDEO/ Alina Pană, fostă concurentă la ”Exatlon”, a intrat într-un show matrimonial de la Antena 1

Alina Pană, pe care telespectatorii o știu de la emisiunea ”Exatlon”, care a fost difuzată de postul de televiziune Kanal D, este acum concurentă la un show matrimonial de la Antena 1.

Alina Pană, care a făcut parte din echipa Războinicilor, a fost considerată ca fiind una dintre cele mai sexy concurente care au participat la concursul ”Exatlon. Blonda a făcut furori cu formele ei.

Zilele trecute, Alina Pană a apărut la show-ul matrimonial ”Mireasa”, prezentat de Diana Dumitrescu la Antena 1. Potrivit click.ro, Alina Pană este una dintre noile concurente de la emisiune și vrea să-l cucerească pe Ciprian, unul dintre băieții din show.

Apariția Alinei Pană la competiție a fost una de infarct, blonda purtând o rochie extrem de decoltată, care i-a scos în evidență bustul impresionant.

A participat la competiții de culturism


De-a lungul anilor, Alina pană a participat la numeroase concursuri de fitness și culturism, unde a fost extrem de apreciată. După ce a apărut la TV, blonda a realizat numeroase ședinte foto în care și-a etalat formele foarte bine conturate.

Alina Pană a câștigat de trei ori, în 2014, 2015 și 2015, concursul “Bikini Fitness Cipru”, a terminat pe locul 8 concursul “Arnold Clasic Europe” și a fost pe 3 concursul “Greek Cup Atena”.

Dezvăluiri despre viața la ”Exatlon”

„Făceam baie într-un bidon tăiat în spatele cotețului. Nu am avut șampon trei luni de zile cât am stat în Dominicană. Dormeam cu noroiul în cap, apa oceanului fiind foarte sărată, nu te puteai săla cu ea. Așa că fura detergent când mergeam la circuit din toaletele publice. Puneam în sticlelel de apă și îl țineam ascuns în pădure, sub frunze.

Foloseam câte puțin încercând să mă țin curată. Părul meu era lung și în urma spălării cu detergenți s-a deteriorat total și a început să cadă. De când m-am întors din Dominicană, stau numai pe la saloane, încercând să-l salvez. Efectiv toate vânrfurile mele sunt arse”, povestea Alina Pană după experiența ”Exatlon”.

citește și...