FOTO. Vedete care poartă costume de baie sexy dintr-o singură piesă în 2022

17.02.2022, 00:14

Cine spune că costumele de baie dintr-o singură piesă nu pot fi sexy? Vedete precum Amelia Hamlin, Salma Hayek și Teresa Giudice, printre altele, au demonstrat în repetate rânduri că designul care măgulește silueta poate arăta la fel de fierbinte ca un bikini.

Desigur, există atât de multe moduri diferite de a purta un costum de baie dintr-o singură piesă, evidențiate de sutele de fotografii pe care Us Weekly’s Stylish le-a adunat cu celebrități în anii precedenți. În timp ce unora le place să rămână la piese practice, pline de culoare, altora preferă să întoarcă capetele în interpretări îndrăznețe asupra tendinței. În orice caz, stilul care măgulește silueta este incontestabil atrăgător.

Salma Hayek, de exemplu, a început 2022 cu o postare îmbrăcată în costum de baie pe Instagram. În imagine, ea îmbracă un stil decoltat cu imprimeu leopard.

Vedete care poartă costume de baie sexy dintr-o singură piesă în 2022

În continuare, Stylish urmărește cele mai tari momente de costum de baie dintr-o singură piesă din 2022, inclusiv sărbătorile menționate mai sus și multe altele.

Kandi Burruss

Moment metalic! Starul Real Housewives of Atlanta a mers pe Instagram în februarie 2022 pentru a-și etala costumul de baie uimitor. „Îmi trăiesc viața ca și cum ar fi de aur”, și-a subtitrat ea postarea.

Britney Spears

Dans fericit! Cântăreața a accesat Instagram Stories în februarie 2022 pentru a poza într-o singură piesă verde neon și pantofi negri.  „Zâmbetul meu către al tău!!!”

Madison LeCroy

Vedeta Southern Charm a mers pe Instagram în februarie 2022 pentru a-și etala silueta fabuloasă – și costumul de baie la modă.

Melissa Gorga

Vedeta Real Housewives of New Jersey a mers pe Instagram în februarie 2022 pentru a-și etala costumul de baie neon și silueta fabuloasă.

Ciara

Cântăreața și-a arătat stilul  în ianuarie 2022. „❤️&☀️”, și-a subtitrat postarea vedeta îmbrăcată în costum de baie.

Lena Dunham

Totul despre echilibru! Actrița îmbrăcată în costum de baie și-a arătat abilitățile pe Instagram în ianuarie 2022.

Amelia Hamlin

În timp ce se afla în vacanță în Insulele Cayman, în ianuarie 2022, modelul a pozat pe InstaStory pentru a împărtăși câteva fotografii, inclusiv această fotografie cu ea însuși într-un bikini micuț cu tie-dye.

Teresa Giudice 

În timp ce se afla în vacanță în Cabo San Lucas, starul The Real Housewives of New Jersey a pozat într-o piesă dintr-o singură piesă decupată de la PQ Swim într-o postare pe Instagram din ianuarie 2022.

 

Jane Seymour

Jane Seymour Actrița a pozat cu elefanți în timpul unei excursii în Thailanda în ianuarie 2022, îmbrăcând un costum de baie negru cu volane pentru această ocazie.

Salma Hayek

Nativă din Mexic și-a bucurat cei 20 de milioane de urmăritori pe Instagram cu una dintre primele fotografii ale anului în bikini. Ea a purtat un costum de baie YSL de 890 de dolari pentru poza de pe Instagram și a subtitrat-o: „Prima #cafea din prima #luni a primei luni a unui an nou-nouț”.

citește și...