FOTO | Unde petrece Dana Rogoz Revelionul! Vedeta e însărcinată în cinci luni

29.12.2019, 15:03
FOTO | Unde petrece Dana Rogoz Revelionul! Vedeta e însărcinată în cinci luni
Unde petrece Dana Rogoz Revelionul! Vedeta e însărcinată în cinci luni

Dana Rogoz este însărcinată în cinci luni, însă a ales să călătorească de sărbători. Iată unde petrece vedeta Revelionul.

Extrem de bucuroasă că va deveni mamă pentru a doua oară, Dana a plecat într-o vacanță în Sri Lanka. Actrița a mai călătorit în această țară și minunățiile de acolo au făcut-o să revină, după ce medicul i-a dat voie să zboare până acolo. 

Unde petrece Dana Rogoz Revelionul

Vedeta a postat pe internet mai multe imagini din vacanță. Una dintre fotografiile postate o înfățișază în costum de baie, în timp ce își mângâie burta, care abia lasă de înțeles că e gravidă.  

Totuși, până să ajungă să se relaxeze în Sri Lanka, Dana a avut peripeții în aeroportul din Doha: „Suntem în Doha, în aeroport, și avem următoarea situație, pe care, de  altfel, o știam din București. Pe zborul ăsta, Doha – Colombo, nu am mai găsit bilete unul lângă celălalt. Avem locuri unul în spatele celuilalt. Am încercat să schimbăm, am încercat și în București, și aici, nu se poate, pentru că este plin și pentru că sunt 50 de copii pe acest zbor, deci sunt multe familii și nu avem cum să îi separăm pe alții. Și chiar avem o problemă, Vlad a început să bâzâie puțin, pentru că nu vrea să zboare singur și îl înțeleg, mai ales că este un zbor lung”. 

În cele din urmă, situația s-a rezolvat și cei trei au călătorit unul lângă celălalt.

citește și...