FOTO | Una dintre victimele accidentului din Ialomița, înmormântată mai devreme

08.10.2019, 11:25
FOTO | Una dintre victimele accidentului din Ialomița, înmormântată mai devreme
Una dintre victimele accidentului a fost înmormântată astăzi

Una dintre victimele accidentului din Ialomița a fost înmormântată mai devreme. Familia a luat această decizie dintr-un motiv de-a dreptul sfâșietor. 

Comuna Munteni din Buzău este în doliu după ce nouă persoane din localitate și-au pierdut viața în groaznicul accident rutier din Județul Ialomița. Durerea este sfâșietoare, iar familiile victimelor sunt pur și simplu devastate și nu își pot reveni. 

Una dintre victime împlinea 50 de ani astăzi

Viorica Moise, una dintre persoanele decedate în accidentul de pe DN 2A, a fost înmormântată mai devreme. Cei doi băieți ai săi au luat această decizie deoarece astăzi mama lor ar fi împlinit 50 de ani și nu au vrut să o conducă pe ultimul drum de ziua ei. 

Funeraliile femeii au fost cât se poate de dureroase. Întreg satul a participat, iar țipetele rudelor decedatei se auzeau de departe. Cosmin și Dănuț, fiii victimei, au plâns pe tot parcursul înmormântării, iar surorile femeii aproape că s-au prăbușit peste sicriu. 

Fiul său Cosmin i-a transmis mamei sale un mesaj emoționant pe o rețea socială. „Mama… să ne ierți pentru toate … ai plecat prea devreme , ai lăsat un gol imens in viețile noastre.. acolo sus îl vei întâlni pe tata, să îi spui ca ne e dor de el și nu l-am uitat.. te iubim, mama, și îți mulțumim pentru tot, tot ce ai făcut pentru noi, sper să ne veghezi mereu și să ai grijă de drumurile noastre… te iubim!!! Dumnezeu să te ierte, Mama!”, a scris băiatul îndurerat.

Astăzi vor fi conduse pe ultimul drum celelalte opt victime din Munteni, iar o slujbă comună va fi oficiată în prezența a mii de oameni din localitățile vecine. 

 

citește și...