FOTO. Top 5 celebrități feminine sub 25 de ani | Cele mai tinere vedete influente

10.01.2022, 19:30
FOTO. Top 5 celebrități feminine sub 25 de ani | Cele mai tinere vedete influente

 

Vârsta este doar un număr! Lumea este plin de astfel de frumuseți uimitoare inspiraționale. Munca aduce rezultate! Aceste domnișoare au fost modele pentru milioane de oameni. La o vârstă atât de fragedă, când majoritatea copiilor se luptă pentru distracții, aceste tinere drăguțe s-au dedicat să aducă o schimbare în societate. 

Aceste tinere au dovedit că nu există vârstă pentru a aduce o schimbare în lume.

Cu toții ne facem planuri în copilărie potrivit cărora vom face anumite actiuni când vom crește, dar cele mai adorabile 5 vedete feminine sub 25 de ani pe care le-am menționat mai jos și-au dovedit valoarea încă din copilărie.

 

5. Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown este un nume binemeritat în lista celor mai bune actrițe fenomenale sub 20 de ani.

Millie este cea mai tânără celebritate feminină de la Hollywood care a fost nominalizată la un Emmy. Deși am văzut-o pe Bobby Brown în multe alte roluri, actul ei supranatural din Stranger Things este ceea ce i-a adus numele și faima.

Născută: 19 februarie 2004

Reședința : Marbella, Spania

4. Sabrina Carpenter

Îi poți ghici vârsta? Sunt sigur că mulți dintre voi nu știau că Sabrina, vedeta rock, are doar 22 de ani. Este super drăguță și sexy. Sabrina și-a făcut debutul în cinematografe cu thrillerul polițist Law and Order. Dar serialul care a obținut recunoașterea ei reală a fost The Goodwin Games .

Vocea ei a fost folosită în seriale animate Disney precum Sofia Prima și Legea lui Milo Murphy. De îndată ce Sabrina a lansat „Eyes Wide Open”, primul ei album de debut, a primit o ofertă de la Island Records.

Născută: 11 mai 1999

Reședința : Lehigh Valley.

3. Kiernan Shipka

Fie că este vorba despre rolul ei de adolescentă decedată din The Silence sau despre personalitatea ei civicioasă din The Chilling Adventures Of Sabrina, Kiernan Shipka a cucerit milioane de inimi cu spectacolele ei. Această fată de 21 de ani, excepțional de talentată, a câștigat locul printre cei mai influenți adolescenți în 2014.

Ea a câștigat multe premii pentru tânăra actriță pentru rolurile sale. Am văzut-o în alte frumuseți de la Hollywood precum Let It Snow, Mad Men, Fangirl, Two & Two și multe altele.

Kiernan a început ca actriță TV când avea doar 5 luni. Poți crede asta?

Născută: 10 noiembrie 1999

Reședința : Chicago, Illinois, SUA

2. Sadie Sink

Ochii ei au puterea de a hipnotiza. Da, vorbesc despre nimeni altul decât Max din Stranger Things . Serialul SF ne-a speriat cu siguranță, dar, fără îndoială, serialul a fost afectat datorită distribuției sale. Sadie Sink a obținut recunoașterea mainstream prin acest rol. În afară de aceasta, ea a fost văzută în alte filme horror precum Fear Street, The Audience și Annie.

Ea a primit Premiul de Excelență pentru narațiunea ei. A început doar ca o actriță amatoare, apoi a trecut mai târziu la teatru, seriale TV.

Născută: 16 aprilie 2002

Reședința : Brenham, Texas.

1. Jenna Ortega

Jenna este o actriță americană care și-a început cariera de actorie într-un thriller de groază, „Insidious: Chapter 2”. De atunci ea a crescut mult. A fost văzută în multe alte filme și emisiuni precum Jane The Virgin, Stuck In The Middle, The Fallout, Jurassic World Camp Cretaceous și multe altele.

Jenna este un alt nume inclus pentru a face bine pentru societate, deoarece s-a oferit voluntar în activism pentru drepturile LGBTQ .

A abandonat liceul pentru a se concentra asupra carierei sale. Ea este una dintre cele mai iubite tinere celebrități feminine sub 25 de ani de pe listă.

Născută: 27 septembrie 2002

Reședința : Coachella Valley, SUA

 

citește și...