FOTO / Ștefan Bănică consideră că X Factor-ul este în echipa sa

04.12.2021, 11:20
FOTO / Ștefan Bănică consideră că X Factor-ul este în echipa sa
FOTO / Ștefan Banică consideră că X Factor-ul este în echipa sa

Seara trecută la emisiunea ”X Factor”, Ștefan Bănică a ales concurenții cu care va merge mai departe în competiția difuzată de postul de televiziune Antena 1. Andrei Duțu, Mihai Turbatu și Ionuț Hanțig sunt cei trei cu care juratul se va prezenta în Battle-uri. ”X Factor” continuă săptămâna viitoare, de la 20:30, cu prima etapă din Battle-uri, în urma căreia fiecare jurat va rămâne cu doi concurenți.

Etapa Bootcamp-ului a fost încheiată de grupa băieților lui Ștefan Bănică. Rând pe rând, Claudiu Chichirău, Petru Georoiu, Andrei Duțu, Cătălin Badea, D’Alessandro Edson, Mihai Onilă, Ricardo Mazzi, Mihai Turbatu, Davide Cascini , dar și concurenții care s-au alăturat echipei în această etapă, Ionuț Hanțig, Călin Nemia și Szymon Grzybacz, au urcat pe scena X Factor. Finalul ediției de seara trecută a dezvăluit lista scurtă a concurenților cu care juratul Ștefan Bănică a decis să meargă în prima etapă a Battle-urilor: ”Ei sunt baieții mei!”.

Primul concurent care a rămas pe unul dintre cele trei scaune este Andrei Duțu, despre care mentorul a declarat: ”Este un posibil X Factor”. Ionuț Hanțig i-a cucerit pe toți cei patru jurați cu reinterpretarea melodiei ”I Love Rock ‘N Roll”. ”Din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun spectacol din această seară”, a declarat Delia seara trecută. ”Mihai Turbatu este unic în acest concurs. I-am spus ”americanul” datorită naturaleței și dezinvolturii cu care cântă”, a dezvăluit Ștefan Bănică despre ultimul concurent care va merge mai departe în Battle-uri. X Factor continuă săptămâna viitoare, de la 20:30, la Antena 1, cu prima etapă din Battle-uri, în urma căreia fiecare jurat va rămâne cu doi concurenți.

Jurații ”X Factor” știu de la începutul sezonului  grupurile ai căror antrenori sunt

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului zece al ”X Factor” grupurile ale căror mentori vor fi.

 

Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana Groza va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică Junior va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

 

citește și...