FOTO | Soția lui Gică Popescu a cumpărat un hotel în Predeal

08.12.2019, 12:47
FOTO | Soția lui Gică Popescu a cumpărat un hotel în Predeal
Soția lui Gică Popescu a cumpărat un hotel

Soția lui Gică Popescu a cumpărat un hotel în Predeal. Pe lângă această investiție, și fostul internațional se ocupă de un proiect imobiliar în Mogoșoaia. 

Soția lui Gică Popescu a cumpărat un hotel

Luminița Popescu a cumpărat un sfert din acțiunile Hotelului Rozmarin din Predeal. Clasificat la patru stele, este o afacere profitabilă, numai anul trecut profitul fiind de peste 640.000 de lei. 

„Soția fostului fotbalist Gică Popescu, Luminița, a cumpărat un sfert din acțiunile hotelul Rozmarin din Predeal, obiectiv de referință al stațiunii în regimul comunist. Luminița Popescu a cumpărat 25% din acțiunile hotelului și îl va controla împreună cu un om de afaceri turc și alți antreprenori, vechi proprietari ai unității. Construit între anii 1933-1936, hotelul este clasificat la 4 stele și dispune de 64 de camere duble și triple, 6 apartamente și 3 săli de conferință. Anul trecut, hotelul a raportat afaceri de aproape 5 milioane lei și un profit net de peste 640.000 lei.”, scrie profit.ro.

De altfel, și fostul fotbalist este implicat într-un proiect imobiliar grandios la Mogoșoaia. Este vorba despre un complex de vile, care va fi finalizat cât de curând. 

„Complexul va cuprinde 78 case (P+1+pod) cu arhitectură modernă şi o zonă de agrement cu teren multifuncţional de sport, piscină şi loc de joacă pentru copii. Casele sunt dispuse în 10 module, fiecare modul având câte 2 case de capăt şi restul de mijloc. Ambele tipuri de case au 4 camere, 3 băi, dressinguri, pod, terasă, parcare şi grădina”, precizează dezvoltatorul. 

Gică Popescu a încercat să se implice în mai multe afaceri după ce s-a retras din fotbal. El a cumpărat diverse terenuri în Spania și în România, a investit și în energia eoliană, însă criza economică l-a împiedicat să dea lovitura.

 

citește și...